Een tijd geleden zagen we dat er een Allure bier te koop was. Dat wekte onze interesse en vervolgens hebben we contact gezocht met brouwerij 100Watt om er een aantal te bestellen. Het Allure biertje, voor de kenners een American Pale Ale, dronk lekker weg en dit smaakte naar meer!

Afgelopen week stapten Peter Herder en Sjoerd-Jan Gispen van AllureNRG in de auto voor een wederzijdse kennismaking tussen AllureNRG en 100Watt.

We werden hartelijk ontvangen door Wouter Workum die ons onder het genot van een kop koffie, het was nog vroeg, vertelde over de geschiedenis van de Stadsbrouwerij Eindhoven, 100Watt.

In 2014 sloegen brouwers Rob Bours en David Hendrich de handen ineen om hun droom te verwezenlijken, een stadsbrouwerij. Stadsbrouwerij Eindhoven werd opgericht met de merknaam 100Watt. Ze vestigen zich in de historische Schellensfabriek aan de oever van de Dommel. Waar vroeger textielmachines stonden werd een brouwerij ingericht om allerlei heerlijke bieren te brouwen. Voor een pilsener hoef je hier niet te zijn, wel voor een IPA, Barley Wine of een Tripel. De speciaalbieren zeg maar. In 2020 vielen 3 bieren van de brouwerij in de prijzen waarbij het 150Watt bier – een Quadrupel – uitgeroepen werd tot het beste bier van Nederland!

Het verhaal van 100Watt lijkt op dat van Allure. In 8 jaar tijd heeft Allure zich ontwikkeld naar een energiemaatschappij die zich heeft gespecialiseerd in de zakelijke markt. De klanten in de zakelijke markt hebben vaak specifieke wensen. Door de kleine, flexibele organisatie kan AllureNRG deze markt aan hun wensen voldoen. Het snel aansluiten van panden, direct contact met medewerkers en meedenken met oplossingen, onder andere voor mobiliteit via onze AllureCharge propositie. Geen massa maar maatwerk, net zoals ze bij 100Watt doen.

Na de wederzijdse kennismaking kregen wij een rondleiding van Rob en Wouter door de brouwerij. Wat een mooi bedrijf hebben we gezien! Rob vertelde vol passie en plezier over zijn bieren en het brouwproces. Als je met zoveel passie met je vak bezig bent, kan het haast niet anders dan tot een mooi eindproduct leiden. Deze wederzijdse kennismaking smaakt absoluut naar meer!

Powered by Allure.

AllureNRG
Optelsom van slim energiebeheer

Service

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Automatische incasso

AllureNRG

Oosterkade 7-1
9711 RS Groningen

Laat je gegevens achter en Gerrie zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Contact via: