1. Home
  2.  » Over Ons

Over Ons

Onze Geschiedenis

Allure is opgericht door Peter Herder. Opgegroeid in het Noorden, werkte hij vervolgens jarenlang bij een van de grotere energiereuzen van ons land. Hij kreeg hierdoor steeds meer begrip van datgene waar de zakelijke markt nu écht behoefte aan had. “Je moet er voor zorgen dat jouw klanten geen cent teveel betalen. Want hoe meer kubieke meters je moet verlichten en verwarmen, hoe meer ook de kleinste verschillen tellen. Als het over meerdere panden gaat, moet je de boel overzichtelijk houden”.

Bij zijn talloze bezoeken aan en gesprekken met vastgoedeigenaren, leerde Peter Herder de essentiële tweede stap: een echt partnership is veel belangrijker dan de laagste energieprijs en de allerhoogste korting. Dag en nacht klaar staan voor je klanten, ’s avonds en in het weekend de telefoon opnemen als er een storing is, dát telt. Actief mee blijven denken, dat stelden de klanten op prijs. De echte proactiviteit, je helemaal verdiepen in het energiedomein van je klanten, dat hebben de doorsnee maatschappijen veelal niet in hun werkwijze gevat.

Het zijn net die paar stappen meer, net even die verdieping aanbrengen, waar je klanten veel aan hebben… Die allure moet je hebben als je de energiemarkt goed wilt bedienen. Daarmee was meteen de naam geboren: AllureNRG

Intussen is AllureNRG uitgegroeid tot een bijzondere onderneming in energieland. Een waakzaam en alert team werkt elke dag met dezelfde passie van het allereerste begin.

Pluspunten
van AllureNRG:

Nuchter, betrouwbaar, waakzaam en dichtbij
Eén op één maatwerk

Blijft actief meedenken
gedurende contract

Aantoonbare betrokkenheid
& pro-activiteit bij de klant

Onmiddellijke toegankelijkheid,
geen wachttijden, prompte service
Raad & daad mentaliteit

Samen met specialisten klaar voor de toekomst

Wij zullen altijd dezelfde service
blijven geven waar we onze groei
aan te danken hebben

Sponsoring

Als energieleverancier vinden wij het belangrijk om betrokken te zijn met onze omgeving en dit kan dankzij het sponsoren van mooie organisaties en initiatieven. Sinds kort steunen wij schaatsteam IKO onder het thema ‘Jouw Doel, Jouw Route, Onze Steun’.

AllureNRG TeamIKO

Klantenservice

Wij zijn een service- en klantgericht organisatie waarbij je als zakelijke klant centraal staat. Niet gevonden wat je zocht? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Bel ons op 085 – 90 22 950 (van 9:00 tot 17:00 uur)

Klanten Ervaring 

De personen die bij AllureNRG werken zijn klantgericht, reageren snel op vragen en denken mee bij vraagstukken. Goede service en een echte aanrader.

Stan - Groningen

AllureNRG
Optelsom van slim energiebeheer

Service

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Automatische incasso

AllureNRG

Oosterkade 7-1
9711 RS Groningen

Laat je gegevens achter en Gerrie zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Contact via: