1. Home
  2.  » Vastgoed

Vastgoed

AllureNRG is in het Noorden al jaren een begrip in de vastgoedbranche. Het leveren van stroom en gas is slechts de top van de ijsberg. AllureNRG bezielt raad & daad mentaliteit, pro-actief meedenken en maatwerk bij het beheren, inrichten en monitoren van uw energiezaken.

Heb je meerdere panden in beheer?

De inkoop en levering van energie dient met aandacht te gebeuren, want kleine verschillen kunnen veel impact hebben onder de streep. AllureNRG erkent dat maatwerk in de vastgoedbranche gewenst is, en stelt kwaliteit boven kwantiteit.

AllureNRG garandeert een persoonlijk aanspreekpunt bij een flexibele energiepartner. Eén die het energiebeheer, in de breedste zin van het woord, uit handen neemt. Nuchter, transparant en altijd dichtbij.

Waar ligt onze kracht?

Een scherp aanbod

Slimme facturering (ingericht naar wens)

Service die bij je past

Vrijheid, keuzes en advies bij energiebeheer en -inkoop

Zo is bijvoorbeeld ook het inkoopbeleid altijd naadloos aan te sluiten op jouw bedrijfsvoering. AllureNRG rendeert binnen no-time. Een aanwinst voor elke vastgoedpartij, voor de optimale financiële constructie en een servicegerichte administratie op maat.

Strategisch inkopen

Wanneer koop ik mijn energie in? Dat is de vraag die je jezelf zou moeten stellen. De energiemarkt is een zeer dynamische omgeving die in de toekomst steeds meer wordt beïnvloed door vraag en aanbod van duurzame energiebronnen. De prijs van energie wordt vooral bepaald door het moment van inkopen. Wist je dat je kan profiteren van lage tarieven ondanks het feit dat je nog aan een contract vast zit? Zo kan je toch energie inkopen op het juiste moment i.p.v. inkopen wanneer jouw contract het toelaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

AllureNRG
Optelsom van slim energiebeheer

Service

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Automatische incasso

AllureNRG

Oosterkade 7-1
9711 RS Groningen

Laat je gegevens achter en Gerrie zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Contact via: