Sponsoring

Welkom op onze sponsorpagina

Als energieleverancier vinden wij het belangrijk om betrokken te zijn met onze omgeving en dit kan dankzij het sponsoren van mooie organisaties en initiatieven.

Team IKO

21 mei 2021 – AllureNRG is sponsor van Team IKO – dat zijn wij al sinds eind 2020, maar nu gaan we dat ook breder bekend maken. Allure steunt ondernemers én onze schaatsers op weg naar succes.

Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal: eigen doelen en een eigen route om dat doel te bereiken. Wat wij bij ondernemers terugzien, zien we ook terug bij Team IKO: een uniek en ondernemend schaatsteam. Een team met schaatsers, talenten en begeleiding dat een eigen doel nastreeft. AllureNRG steunt haar klanten, en AllureNRG steunt Team IKO onder het thema ‘Jouw doel, jouw route. Onze steun.

“Wij vinden het geweldig om AllureNRG nu bekend te mogen maken als nieuwe sponsor bij ons team,” aldus Martin ten Hove van Team IKO. “We zijn er trots op dat ons netwerk van bijna 50 sponsoren inmiddels aantoonbaar interessant is voor partijen zoals AllureNRG om mee in contact te komen. De persoonlijke aanpak en maatwerk oplossingen waar AllureNRG voor staat zijn een perfecte match met ons team. Daarnaast merken we dat we eenzelfde nuchtere maar professionele aanpak delen die kenmerkend is voor ons noorderlingen.”

AllureNRG is al sinds november 2020 sponsor van Team IKO, maar heeft hier toen extern geen ruchtbaarheid aan gegeven door de sponsorrechten over de dragen aan KiKa, de stichting die strijdt tegen kinderkanker. Nu in mei de voorbereidingen voor het nieuwe Olympisch seizoen zijn begonnen, gaat AllureNRG haar sponsorschap zichtbaarder en actiever invullen.

AllureNRG TeamIKO
AllureNRG sponsor Team IKO

KiKa

De samenwerking tussen Team IKO, AllureNRG en Kika wordt ook nu voortgezet. De sponsorrechten voor het marathonteam worden dit jaar overgedragen aan het marathonteam van team IKO om zich zo te blijven in zetten voor KiKa. Zo gaat AllureNRG onder begeleiding van de coaches en schaatsers van Team IKO zich voorbereiden op hun deelname aan Schaats voor KiKa, de schaatstourtocht op de Weissensee. Team IKO en AllureNRG willen zoveel mogelijk deelnemers gaan werven voor dit Kika evenement dat plaatsvindt op 22 januari 2022 op de Weissensee en waarmee geld wordt opgehaald voor de strijd tegen kinderkanker. Heb jij interesse om mee te doen met Team AllureNRG, lees dan meer hier!

Weissensee
AllureNRG
Optelsom van slim energiebeheer

Service

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Automatische incasso

AllureNRG

Oosterkade 7-1
9711 RS Groningen