1. Home
  2.  » Stroom en Gas

Laat je gegevens achter en Gerrie zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Contact via:

Stroom en Gas

Alleen samen verduurzamen we Nederland. We doen allemaal ons best om de uitstoot van CO2 te verminderen. Niet alleen lager stroomverbruik helpt maar ook slim verbruik van energie.

Bij AllureNRG zorgen we dat de stroom die wordt verbruikt bijdraagt aan een duurzamere wereld. Bij ons kies jezelf hoe je je stroom wilt vergroenen. Wil je het liefst stroom dat wordt vergroend op Nederlandse bodem? Ook dat kan bij ons. Wel zo flexibel.

Waar komt stroom vandaan?

Wist je dat het stroom dat uit jouw stopcontact komt een mengsel is van groen en grijze stroom. Slechts 18% van de Nederlandse stroom is groen.

Maar hoe kan het dan dat bijna elke energieleverancier groene energie claimt te leveren? Dat kan door middel van het vergroenen van stroom doormiddel van het kopen van certificaten, zogenaamde GvO’s, die bewijzen dat de stroom op een groene manier is opgewekt.

Bij AllureNRG vergroenen we ons stroom door het kopen van GvO’s. Bij ons kies jezelf hoe je je stroom wilt vergroenen. Wil je het liefst de stroom vergroenen met GvO’s van Nederlandse bodem? Ook dat kan bij ons. Zo help je mee Nederland te vergroenen!

Door je energie slim in te kopen kan je tot 20% besparen op je energiekosten

Groen gas

Het liefst zijn we over een aantal jaren onafhankelijk van gas. Helaas zijn we nog niet zover. Gas is in veel huishoudens nog een belangrijke energiebron. Het bepaalt voor een groot deel je energieverbruik en dus ook hoe hoog je maandelijkse energierekening is. Door gas te vergroenen compenseer je de CO2 uitstoot van het verbruik. Bepaal zelf hoe je het wilt hebben en vergroen je gas via www.vergroenjegas.nl.

Maar wat is nou precies groen gas? Groen gas is een verzamelnaam voor hernieuwbaar gas en voldoet aan de eisen die aan aardgas worden gesteld. Het wordt geproduceerd uit natuurlijke (rest)producten en bewerkt tot groen gas. Dit groen gas wordt vervolgens bijgemengd in het aardgasnet.

AllureNRG
Optelsom van slim energiebeheer

Service

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Automatische incasso

AllureNRG

Oosterkade 7-1
9711 RS Groningen